Buitenzonwering
BuienradarMaandag
9°C
BuienradarDinsdag
8°C

Buitenzonwering

Buitenzonwering is onmisbaar in iedere woning. Een aangename temperatuur in uw woning en een heerlijk schaduwrijk terras, zo komt u de warme zomer wel door. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen. Wij geven u graag advies op maat. Alle zonweringen kunnen natuurlijk in allerlei bedieningsvormen geleverd worden zoals elektrisch, windwerk met slingerstang en band.
 
Zonweringsdoeken
Onze zonweringen zijn voorzien van Dickson of Tibelly  doeken en zijn in diverse kleuren en designs te leveren. Deze doeken beschermt optimaal tegen zonnestralen. Dankzij de speciale nabehandeling voor buitenzonwering, houdt de stof jarenlang dezelfde kleur, heeft hij een goede weerstand tegen water, en is hij gemakkelijk te onderhouden.
In onze showroom kunnen wij u adviseren over de verschillende mogelijkheden voor uw zonwering.

Knikarmschermen

Het knikarmscherm is door zijn compacte vormgeving en unieke stelmogelijkheden in bijna iedere situatie te plaatsen. Door de montage van oerdegelijke knikarmen blijft een vrije doorloop onder het scherm gegarandeerd. Deze schermen zijn leverbaar in een open constructie, semi-cassette of een volledige cassette. Samen met de door u gekozen bedieningssoort en doek stelt u zelf uw terrasscherm samen voor het optimale buitenleefcomfort.
vorige
volgende
Ontwerp: www.mediaz.nl © 2019 - Disclaimer